top of page
  • Obrázek autoraLucie Thomas, M.A.

Když vás single život už nebaví

Single život může být skutečně zábavný, dokud se člověk cítí dobře ve své kůži. Časem ale začne převažovat touha po blízkosti a sdílení. Po někom, kdo nás obejme, kdo na nás po těžkém dni bude čekat doma. Jde o přirozenou potřebu, kterou bychom si neměli vyčítat.



V mé praxi klientky často přichází s tím, že jsou nějakou dobu samy – většinou rok a déle, a že je již samota nebaví. Chtěly by partnera. Lepšího, než třeba měly v minulosti. Jenže představa randění pro ně není povzbudivá, seznamek se obávají a většina má i nějaké pochybnosti o sobě. Proto vyhledají odborníka, aby na sobě zapracovaly, „odblokovaly se“ a našly si partnera, se kterým to tentokrát vydrží.

Tímto procesem jsem za 9 let praxe psychologa a kouče (2023) úspěšně prošla s mnoha klientkami. Začala jsem si díky tomu všímat mnoha opakujících se témat a souvislostí. Mnoha záludností, které jsou ve vašich příbězích podobné. Někdy jsou to běžné výzvy, jindy musíme postupovat zcela individuálně. Jedno mají všechny klientky společné – v průběhu naší spolupráce zažijí tolik „akce“ v randění, jako nikdy předtím. Je to leckdy zábavné, ale někdy samozřejmě i frustrující, když se hned nedaří. Nicméně, stačí si nechat si pomoct a vytrvat do doby, než poznají „toho pravého“. A potom, ano, následuje naplňující vztah a naše spolupráce může být úspěšně ukončena.

Může to teď znít trochu jako pohádka. „Takže když k vám přijdu, do deseti konzultací budu ve vztahu?“ Asi vás nepřekvapí, když řeknu, že se to může stát, ale také to nemusí být tak snadné. Jsem zkušenou parťačkou, která nasměruje, ale v praxi jednotlivé kroky podnikáte vy. Je třeba aktivní přístup, experimentování s mými doporučeními a plnění koučovacích úkolů. Taková spolupráce tedy není pro každého.

Téma samoty je tak rozšířené, přitom mnoho lidí pomoc nevyhledá a trápí se zbytečně i několik let. Někteří neví o možnosti takové pomoci, nebo si nedovedou představit, jak spolupráce s odborníkem bude probíhat. Dala jsem dohromady nový tříměsíční program – balíček 10 konzultací s příklady obsahu jednotlivých sezení. Zajímá-li vás to, čtěte dál...


Program Girlboss Love

příkladový postup 10 konzultací

1 – seznámení se s vaší situací

2 – sestavení cílů naší spolupráce

3 – kde a jak se co nejlépe seznámit?

4 – ujasnění si ideálního partnera a vztahu

5 – 3 zásadní oblasti sebevědomí pro vztah

6 – úvod do vlivu rodičů a příp. expartnerů

7 – práce na odblokování starých vlivů

8 – analýza sebeprezentace s muži

9 – analýza komunikace s muži

10 – analýza průběhu schůzek

případně

– dále vás podporuji a provázím procesem seznamování

– nebo než se v novém vztahu bezpečně „usadíte“

Každá klientka je jiná, i její příběh. Na tento postup se tedy nemůžeme 100% spoléhat, ale je dobrým vodítkem. Navíc, někomu bude stačit deset schůzek, někdo bude pokračovat. Počet konzultací na konci dne není důležitý. Klientky, které najdou štěstí vám potvrdí, že spokojený vztah stál za jakoukoli „námahu“, která mu předcházela. A navíc – celé se to netočí kolem toho „jak sbalit chlapa“, ale také jak se stát spokojenější a sebevědomější ženou.


Výhody programu jsou, že dopředu víte, co se přibližně bude dít a dostanete desáté sezení se slevou 50 % (dle současně platného ceníku).


Pokud vám tříměsíční program Girlboss Love přijde zajímavý, napište mi zprávu anebo e-mail: kouc.praha@gmail.com, pošlu vám další informace. Můžete se poté přihlásit anebo se na cokoli zeptat.




bottom of page