top of page
  • Obrázek autoraLucie Thomas, M.A.

Moudra pro holky

Jestli mě sledujete na Instagramu, pak víte, že jsem v jarní vlně pandemie začala psát knihu. Po šesti měsících tvrdé práce mohu říct, že z mé strany je vše hotovo a po třech kolech korektur textu jsou veškeré materiály odevzdány do tiskárny. A narodí se limitovaná vánoční edice, jejíž předprodej začne 1. 12. 2020! Dále bude k dispozici jako eKniha.

Název knihy: Moudra pro holky

Co: 25+ mouder pro spokojenost ve všech životních oblastech

Pro koho: nejvíc si tam najdou dámy mezi lety 15 až 35, ale naprostá většina obsahu je vhodná po ženy jakéhokoli věku (a zvědavé muže).


Nenechte se zmást obálkou. Je veselá a hravá. Vnitřek je tedy hravý taky, ale věnuje se i vážným a kontroverzním tématům. Můžu slíbit, že nudit se při četbě rozhodně nebudete, přestože je kniha celkem obsáhlá (268 stran). A čím jsem si ještě jistější, je toto – předá vám toho opravdu hodně. Bez většího přehánění je plná zlata a perel.


Již teď dostávám krásné zprávy od těch, které si stáhly kapitolu zdarma. I ta jedna kapitola jim způsobila mnoho aha momentů, a to jich bude v knize dalších 24! Pokud vás text také zajímá (týká se vztahů a komunikace), můžete si kapitolu zdarma stáhnout zde.


Popis knihy Přijde vám, že se každou chvíli děje něco, co vás vykolejí a demotivuje? Nevíte si někdy rady, jak reagovat na události a ostatní lidi? Jak mít víc naplňující vztahy s ostatními? Jak zlepšit vztah k sobě a zvýšit své sebevědomí? Jak být úspěšná a oblíbená? Jak vyhrát nad strachy a smutky a být konečně spokojená? Kniha Moudra pro holky si dává za cíl na všechny tyto otázky odpovědět ve 25 kapitolách rozdělených do čtyř hlavních životních oblastí (vztahy, sebevědomí, úspěch a spokojenost). O autorce Lucie Thomas (roz. Úblová), na Instagramu známá jako Coach Lucie, je psycholog a kouč s česko-americkým vzděláním. Od roku 2014 má soukromou poradnu na náměstí Republiky v Praze. Na základě práce s více než 600 klienty, po 3 500 konzultacích a mnoha úspěšných proměnách se rozhodla sepsat své poznatky a ověřené postupy do knihy, která je především pro ženy (a zvědavé muže). Kniha je jako její autorka – ambiciózní, ale laskavá. Ponechává si nadhled, ale nebere si servítky. O složitých věcech dovede hovořit lehce, s lidskostí a opravdovostí sobě vlastní. V knize se dozvíte – jak mít s partnerem hezký vztah a konečně komunikovat efektivně, – to nejlepší, co pro sebe může člověk udělat po bolavém rozchodu, – jak si najít nové přátele a pozitivně působit na lidi kolem sebe, – jak si vyřešit vztahy v rodině a dostat se přes stará traumata, – ověřené postupy na výstavbu zdravého sebevědomí a asertivity, – jak být nejen atraktivní a úspěšná, ale hlavně si tak upřímně připadat, – proč se stále s někým srovnáváme a pochybujeme o sobě (a co s tím), – propojení mezi zdravím, pohybem, spánkem a špatnými náladami, – ověřené aktivity, které přímo vedou k udržitelné spokojenosti.


Pokud máte zájem o limitovanou tištěnou edici, pak mějte oči na stopkách, neboť bude k dispozici jen 222 kusů!


Edit: Předprodej byl již spuštěn a více informací o knize si můžete přečíst zde!

bottom of page